Maart 2024 – Online sessie maand!

 

Om de lente van 2024 goed te starten, bied ik in maart 15 minuten extra tijd aan tijdens alle online sessies. 

Maart, de maand van de lente en de grote schoonmaak, ook op spiritueel vlak het ideale moment om op te ruimen!

Je hoeft niets extra te doen bij de boeking. De sessie duurt automatisch 15 minuten langer.

Ik kijk er naar uit om je te zien!

Groetjes,

Giselle.

 

 

Wat kan ik in die extra 15 minuten allemaal voor je doen?

Je kan extra tarot kaarten laten leggen voor bijkomende vragen, een reading laten doen, me laten kijken naar je astrologie (op basis van geboortedatum of andere belangrijke data) of numerologie (op basis van getallen).

 

Hoe gaan online sessie in zijn werk?

Online sessie gebeuren bij voorkeur via WhatsApp. Telefoon is ook mogelijk.

 

Werkt het even goed als gewone face-to-face sessies?

Ja het werk even goed. Via je stem ontvang ik je energie en worden mijn spirituele krachten getriggert, waardoor ik dingen kan zien, kaarten kan leggen. Eventueel kan je foto’s doorsturen als je bepaalde zaken over personen of objecten wil weten.

 

In welke taal zijn de online sessies?

Online sessies zijn in het Nederlands of in het Engels.

 

Promotie geldig tot 31.3.2024