Tarotkaarten

Ik gebruik graag de Tarotkaarten als hulpmiddel om te zien wat eraan komt. Dit in combinatie met geboortedatums, namen en specifieke vragen of punten in je leven waar je een bepaald pad moet kiezen, een beslissing moet nemen of een bepaalde weg wil gaan volgen.

 

 • Tarotkaarten – Ter Plaatse – 30 minuten – €45
 • Tarotkaarten – Ter Plaatse – 60 minuten – €80
 • Tarotkaarten – Ter Plaatse – 90 minuten – €110
 • Tarotkaarten – Ter Plaatse – 120 minuten – €140
 • Tarotkaarten – Online – 30 minuten – €45
 • Tarotkaarten – Online – 60 minuten – €70 (€80 vanaf jan 23)

Luxe pakketten

Dit zijn speciale totaalpakketten. Tarot gecombineerd met Reiki en edelsteen energetische behandeling.

 

 • Health discovery – Tarotkaarten (60m) + Reiki (30m) – Ter Plaatse – 1h30 minuten – €125
 • Health deluxe – Tarotkaarten (60m) + Reiki (30m) + Edelstenen (30m) – Ter Plaatse – 2h – €175

Cacaoceremonie

Deze sessie is een luxe en uitgebreide totale cacaoceremonie. Het kan alleen, met je partner of met vrienden.

Maximaal 3 personen.

Tijdens deze unieke en luxueuze sessie gebruik ik de heilzame werking van cacao voor een helende meditatie, ademwerk, zang, muziek en andere ceremoniële elementen.

 • Cacaoceremonie – Ter plaatse – 120m (2u) – 1 persoon – €200
 • Cacaoceremonie – Ter plaatse – 120m (2u) – 2 personen – €350
 • Cacaoceremonie – Ter plaatse – 120m (2u) – 3 personen – €450

Aura lezing

Ik gebruik specifieke vragen en mijn gave om in contact te komen met je ziel en in de diepte te kijken naar wat voor jezelf niet zichtbaar is.

 • Aura lezing – Ter Plaatse – 30 minuten – €45
 • Aura lezing – Ter Plaatse – 60 minuten – €80
 • Aura lezing – Ter Plaatse – 90 minuten – €110
 • Aura lezing – Ter Plaatse – 120 minuten – €140
 • Aura lezing – Online – 30 minuten – €45
 • Aura lezing – Online – 60 minuten – €80

Reiki

Reiki zorgt ervoor dat energie kan vloeien door je lichaam, energetische blokkades oplost worden en het lichaam zijn herstellend vermogen activeert.

 • Reiki – Ter Plaatse – 30 minuten – €50
 • Reiki – Ter Plaatse – 60 minuten – €90 

Spirituele lichaamsreiniging

Ik reinig je ziel en aura van alle negatieve energieën.

 • Spirituele lichaamsreiniging – Ter Plaatse – 30 minuten – €60
 • Spirituele lichaamsreiniging – Ter Plaatse – 60 minuten – €110
Juanita Claes
Juanita Claes
18/11/2022
Van de week had ik een afspraak gepland met Giselle voor een cacao ceremonie, het was een heel mooi intens gevoel wat ik had, voor mij voelde het als een hele zachte, liefdevolle reis. Het was een fijne meditatie, de sensaties waren fijn ik zag ook hele mooie beelden die mij emotioneerde. Ik merkte ook dat muziek en geluiden heel mooi binnenkwamen. Het was alsof ik op dat moment nog bewuster openstond, dan normaal. Kortom het was heel van bij Giselle
Adrie Everwennick
Adrie Everwennick
17/11/2022
Ik ben zo blij met haar readings na 3 maal contact met haar te hebben gehad en dan alle voorspellingen zo goed als zijn uitgekomen fladder weer met plezier door het leven bedankt giselle ik uit naar de volgende sessies met je readings jij bent tenminste betrouwbaar dat kan ik van de vorige niet zeggen nogmaals bedankt
Jonh van het reve
Jonh van het reve
03/11/2022
Ben onlangs bij deze jongedame geweest was fantastisch, alles wat zij vertelde is gewoon uitgekomen,absoluut een aanrader,bedankt Giselle je hebt mijn leven weer kracht gegeven,topper ben je
Ineke Spaapen
Ineke Spaapen
13/10/2022
Een warme ontvangst. Erg vriendelijk en stelt je meteen op je gemak. Ben onder de indruk van wat de kaarten te vertellen hadden en van het feit dat ze erin slaagde contact te krijgen met een familielid van mij. Giselle is iemand die weet waarmee ze bezig is.
Andy Ho
Andy Ho
30/09/2022
Giselle heeft me heel warm ontvangen waardoor ik op mijn gemak voel. Ze weet echt wel met wat ze bezig is. Een echte aanrader!
Marie-Christine Verloo
Marie-Christine Verloo
10/09/2022
Bij Giselle geweest en zeer tevreden. Een hele bekwame en ervaren dame in wat ze doet. Ik ben fan. 👍😊
Sven Vandenbrande
Sven Vandenbrande
30/08/2022
Hoi. Tot juni 2022 had ik nog nooit beroep gedaan op een paragnost. Toch besloten om het eens te doen en ik heb het mij niet beklaagd. Al wat Giselle toen voorspelde is uitgekomen. Gisteren ben ik voor de 2de keer bij haar geweest. Giselle is een lieve, rustige en oprechte jonge dame. Ze stelt je meteen op je gemak, geeft je helder antwoord over de kaarten en op je vragen. Ze is zelf ook heel open en eerlijk. Het is zeker de moeite waard om dit eens te ervaren. Zeker bij iemand als Giselle. Ik moet bekennen dat ik er voorheen ook wat sceptisch tegenover stond maar die gedachte heeft Giselle na mijn eerste sessie weggenomen. Iedereen heeft wel een gave. Giselle haar gave ligt bij het spirituele. Ze is echt goed in wat ze doet. 👍
Dimitri Van de Putte
Dimitri Van de Putte
27/08/2022
Giselle legde mijn kaarten en beantwoordde al mijn vragen. En ondanks het feit dat ik hier wat sceptisch tegenover stond, had ze gelijk. Het kwam allemaal uit. Ze is vriendelijk en sympathiek heeft me echt geholpen. Ik ga zeker terug.
Sarah Verhoeven
Sarah Verhoeven
07/06/2022
Giselle is een heel fijne lieve dame waar je je meteen veilig bij voelt. Ze weet echt waar ze mee bezig is en geeft een heldere uitleg!!