Hoi,

Mijn sprirituele naam is Giselle, ik ben geboren in Nederland.

Ik ben gecertificeerd life coach en yoga-instructeur.

Ik ben een helderwetend, heldervoelend medium, paragnost en spiritual coach. Daarnaast ben ik ook ervaren in het uitvoeren van Reiki en Reiki massage.

Ik help mensen in Zwitserland op afspraak en online in België, Nederland en elke andere locatie op de planeet. 🙂

Ik ben gespecialiseerd in het oplossen van spirituele problemen en toekomst voorspellingen en in het wegwerken van blokkades door middel van Reiki en lichte massage.

Als gecertificeerd levenscoach begeleid ik mensen ook bij het bereiken van hun levens- en spirituele doelen.

Als gediplomeerd Yoga-instructeur kan ik ook privé- en groepsyogasessies en meditaties geven.

Mijn gave is aangeboren en mijn spirituele talenten hebben zich verder blijven ontwikkelen tot nu. Ik ben reeds een aura reader sinds mijn jongere jaren. Nu ben ik op het punt gekomen in mijn leven waar ik deze gaven vooral wil gebruiken om andere mensen te helpen.

Doordat ik met mijn gave jouw pad kan zien en begrijp waar uw blokkades en hindernissen liggen, kan ik jou begeleiden door de vele veranderingen in je leven en je helpen om te transformen naar de persoon die je voorbestemd bent om te zijn.

Alles wat ik voel en denk komt meestal uit. Mijn intuitie is heel sterk. Vooral tijdens de volle maan en menstruatie periodes, dan is de intuitie het sterkste. By the way, dit is bij de meeste mensen zo, maar het wordt ons in deze maatschappij niet meer aangeleerd om deze sterke krachten nuttig te gebruiken.

Graag help ik je om meer licht in uw leven te brengen en het verleden af te sluiten. Hierdoor zullen veel nieuwe deuren openen en ik kan je helpen de juiste weg te kiezen zodat je leven meer betekenis krijgt en succesvol wordt.

Mijn sessies zijn in het Nederlands of het Engels.

Ik hoop je snel te kunnen helpen.

Giselle

Bel of app me voor meer informatie

+32 456 01 85 30

+41 76 513 00 33

Het verhaal van Rome

Toen ik 12 jaar geleden (in 2010) in een salon werkte, had ik een voorgevoel dat er iets erg zou gebeuren met een naaste.

Dat is spijtig genoeg na een hele korte periode ook echt uitgekomen: 3 mensen die dicht bij me stonden zijn plots overleden en 2 zijn ernstig ziek geworden.

Ik was op reis in Rome en tijdens deze mooie reis kwam dit allemaal uit, precies zoals ik het gezien had.

Ik bezocht toen alle kerken in Rome en bij de laatste kerk zag ik het beeld uit mijn visie: een oude man in een monikken gewaad met een baard die heel de tijd naar mij aan het staren was alsof er iets erg ging gebeuren.

Toen ik omkeek was deze plots verdwenen en ik was niet de enige die dat zag.

De volgende dag ontplofte de “bom”, overleden op een week tijd 2 naaste kennissen en werden er 3 andere plots erg ziek.

Vanaf het begin had ik een sterk gevoel dat wat ik zag, ging gebeuren en het is inderdaad precies uitgekomen zoals ik het gezien had.