Tarocchi

Mi piace usare i Tarocchi come strumento per vedere cosa sta per succedere. Questo in combinazione con date di nascita, nomi e domande specifiche o punti della vostra vita in cui dovete scegliere una certa strada, prendere una decisione o volete seguire un certo percorso.

 • Tarocchi – In loco – 30 minuti – € 45
 • Tarocchi – In loco – 60 minuti – € 80
 • Tarocchi – In loco – 90 minuti – € 110
 • Tarocchi – In loco – 120 minuti – € 140
 • Tarocchi – Online – 30 minuti – €45
 • Tarocchi – Online – 60 minuti – € 80

Speciali

Questi sono pacchetti totali speciali. Tarocchi combinati con Reiki e trattamento energetico con pietre preziose.

 • Health discovery – Tarocchi (60m) + Reiki (30m) – In loco – 1h30 minuten – € 125
 • Health deluxe – Tarocchi (60m) + Reiki (30m) + Pietre preziose (30m) – In loco – 2h – € 175

  Cerimonia del cacao

  Questa sessione è una lussuosa ed elaborata cerimonia del cacao totale. Può essere fatta da soli, con il partner o con gli amici.

  Fino a 3 persone.

  Durante questa sessione unica e lussuosa utilizzo l’effetto benefico del cacao per una meditazione curativa, il lavoro sul respiro, il canto, la musica e altri elementi cerimoniali.

  • Cerimonia del cacao – Sul posto – 120m (2u) – 1 persona – €200
  • Cerimonia del cacao – In loco – 120m (2u) – 2 persone – €350
  • Cerimonia del cacao – In loco – 120m (2u) – 3 persone – €450

  Lettura dell’aura

  Uso domande specifiche e il mio dono per entrare in contatto con la vostra anima e guardare in profondità ciò che non è visibile a voi stessi.

  • Lettura dell’aura – In loco – 30 minuti – €45
  • Lettura dell’aura – In loco – 60 minuti – €80
  • Lettura dell’aura – In loco – 90 minuti – €110
  • Lettura dell’aura – In loco – 120 minuti – €140
  • Lettura dell’aura – Online – 30 minuti – €45
  • Lettura dell’aura – Online – 60 minuti – € 80

  Reiki

  Il Reiki permette all’energia di fluire attraverso il corpo, dissolve i blocchi energetici e attiva la capacità di recupero dell’organismo.

  • Reiki – In loco – 30 minuti – €50
  • Reiki – In loco – 60 minuti – € 90

  Pulizia spirituale del corpo

  Pulisco la vostra anima e la vostra aura da tutte le energie negative.

  • Pulizia spirituale del corpo – In loco – 30 minuti – € 60
  • Pulizia spirituale del corpo – In loco – 60 minuti – € 110
  Uitstekend
  Gebaseerd op 9 recensies
  Juanita Claes
  Juanita Claes
  18/11/2022
  Van de week had ik een afspraak gepland met Giselle voor een cacao ceremonie, het was een heel mooi intens gevoel wat ik had, voor mij voelde het als een hele zachte, liefdevolle reis. Het was een fijne meditatie, de sensaties waren fijn ik zag ook hele mooie beelden die mij emotioneerde. Ik merkte ook dat muziek en geluiden heel mooi binnenkwamen. Het was alsof ik op dat moment nog bewuster openstond, dan normaal. Kortom het was heel van bij Giselle
  Adrie Everwennick
  Adrie Everwennick
  17/11/2022
  Ik ben zo blij met haar readings na 3 maal contact met haar te hebben gehad en dan alle voorspellingen zo goed als zijn uitgekomen fladder weer met plezier door het leven bedankt giselle ik uit naar de volgende sessies met je readings jij bent tenminste betrouwbaar dat kan ik van de vorige niet zeggen nogmaals bedankt
  Jonh van het reve
  Jonh van het reve
  03/11/2022
  Ben onlangs bij deze jongedame geweest was fantastisch, alles wat zij vertelde is gewoon uitgekomen,absoluut een aanrader,bedankt Giselle je hebt mijn leven weer kracht gegeven,topper ben je
  Ineke Spaapen
  Ineke Spaapen
  13/10/2022
  Een warme ontvangst. Erg vriendelijk en stelt je meteen op je gemak. Ben onder de indruk van wat de kaarten te vertellen hadden en van het feit dat ze erin slaagde contact te krijgen met een familielid van mij. Giselle is iemand die weet waarmee ze bezig is.
  Andy Ho
  Andy Ho
  30/09/2022
  Giselle heeft me heel warm ontvangen waardoor ik op mijn gemak voel. Ze weet echt wel met wat ze bezig is. Een echte aanrader!
  Marie-Christine Verloo
  Marie-Christine Verloo
  10/09/2022
  Bij Giselle geweest en zeer tevreden. Een hele bekwame en ervaren dame in wat ze doet. Ik ben fan. 👍😊
  Sven Vandenbrande
  Sven Vandenbrande
  30/08/2022
  Hoi. Tot juni 2022 had ik nog nooit beroep gedaan op een paragnost. Toch besloten om het eens te doen en ik heb het mij niet beklaagd. Al wat Giselle toen voorspelde is uitgekomen. Gisteren ben ik voor de 2de keer bij haar geweest. Giselle is een lieve, rustige en oprechte jonge dame. Ze stelt je meteen op je gemak, geeft je helder antwoord over de kaarten en op je vragen. Ze is zelf ook heel open en eerlijk. Het is zeker de moeite waard om dit eens te ervaren. Zeker bij iemand als Giselle. Ik moet bekennen dat ik er voorheen ook wat sceptisch tegenover stond maar die gedachte heeft Giselle na mijn eerste sessie weggenomen. Iedereen heeft wel een gave. Giselle haar gave ligt bij het spirituele. Ze is echt goed in wat ze doet. 👍
  Dimitri Van de Putte
  Dimitri Van de Putte
  27/08/2022
  Giselle legde mijn kaarten en beantwoordde al mijn vragen. En ondanks het feit dat ik hier wat sceptisch tegenover stond, had ze gelijk. Het kwam allemaal uit. Ze is vriendelijk en sympathiek heeft me echt geholpen. Ik ga zeker terug.
  Sarah Verhoeven
  Sarah Verhoeven
  07/06/2022
  Giselle is een heel fijne lieve dame waar je je meteen veilig bij voelt. Ze weet echt waar ze mee bezig is en geeft een heldere uitleg!!